Kleine verbouwing?

Verbouwen kan rigoureus of op kleine schaal.

Zo kan het op pimpen van uw entree of alleen al een nieuwe voordeur een frisse nieuwe uitstraling geven.

En is dat ene muurtje nu een draagmuur of niet? Schroom dan niet ons te bellen voor advies, en wellicht is het realiseren van uw droomkeuken dan snel realiteit.

Grote verbouwing?

Ook als u het wat groter aan wil pakken komen wij graag langs.

Wilt u bijvoorbeeld een doorbraak in uw achtergevel om die gedroomde uitbouw te realiseren? Ons motto is dat in principe alles mogelijk is.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Waarom kost een verbouwing altijd zo veel?

  De kosten bij een verbouwing kunnen flink oplopen als u zich niet goed laat informeren. Wij maken een gespecificeerde offerte zodat u niet voor verassingen komt te staan.

  En wilt u kosten besparen door dingen zelf te doen? In goed overleg bekijken we hoe we dit in kunnen passen zodat de kosten beperkt blijven.

 • Waarom duurt een verbouwing altijd langer dan gepland?

  Bij werkzaamheden buiten zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer. Over het algemeen is het vrij nauwkeurig in te schatten hoeveel tijd sommige werkzaamheden vergen.

  Er kunnen natuurlijk altijd bepaalde situaties ontstaan waardoor we in het werk een andere oplossing moeten zoeken, maar alles word altijd opgelost.

 • Waarom beginnen jullie altijd zo vroeg met werken?

  Het zit in onze aard om vroeg te beginnen!! ‘s morgens moeten immers de meters gemaakt worden. Natuurlijk wordt er rekening gehouden wanneer we bij u en in de wijk projecten verwezenlijken. We passen ons dus aan iedere situatie aan!

legio mogelijkheden met verbouwen

© Copyright 2018 Webdesign door Profiel Ontwerp & Communicatie