WIJ ZIJN GH & DS BOUW

GHDS-bouw uit Schijndel staat voor kleinschalige kwaliteitsbouw voor bedrijven en particulieren. Het is 15 jaar geleden door Gerben Hermes & Dennis Schippers (GHDS) opgericht. Samen hebben wij zo’n 40 jaar ervaring in (ver)bouw en renovatie.

Ons bouwbedrijf is gevestigd in Schijndel. Voor zowel bedrijven zoals Jumbo als particulieren werken wij landelijk. Wij werken samen met diverse andere ZZP-ers zoals stukadoren en elektriciens en kunnen u perfect adviseren als u vragen heeft.

  • Vakmanschap maakt meesterschap
  • 100% Klanttevredenheid
  • Bewezen reslutaten tijdens 15 jaar ervaring
  • Voor zowel de particulier als voor bedrijven
  • Werken binnen het budget

WAAR VOOR UW GELD

Bij ons is afspraak=afspraak! Uw verbouwing wordt door ons netjes verzorgd en wij laten de werkplek keurig opgeruimd achter. Wij werken met de beste materialen mogelijk en indien nodig weten wij goed te improviseren.

DUIDELIJKE PLANNING

Een verbouwing loopt vaak anders dan verwacht. De tegelzetter, loodgieter, stukadoor, elektricien, timmerman en ga zomaar door moeten allemaal samenwerken. En dat is lastig. Wij zorgen vooreen duidelijk planning en duidelijke communicatie.

BINNEN HET BUDGET

Alles begint met een goede inspectie en duidelijke afspraken. Wij beloven u dat wij het werk opleveren naar volle tevredenheid en uw budget ten aller tijde in de gaten zullen houden. Openheid en eerlijkheid staat bij ons voorop.

WAT LEUKE WEETJES

Aantal spijkers

Aantal opgeleverde projecten.

Aantal gebruike bakstenen

We will contact you within one business day.

© Copyright 2018 Webdesign door Profiel Ontwerp & Communicatie