• Verbouwen

  Verbouwen

  Voor het verplaatsen van een muur, een nieuw kozijn monteren, sloopwerk of het aanbouwen van bijvoorbeeld een nieuwe erker. Gegarandeerd op tijd en binnen uw budget!

 • Nieuwbouw

  Nieuwbouw

  Ook de totale nieuwbouw van uw woning kunt u aan ons toevertrouwen. Wij werken samen met zeer betrouwbare en kundige experts die van uw woning een paleis maken.

 • Renovatie

  Renovatie

  Oude woningen behoeven wat meer aandacht dan nieuwbouwwoningen. Met samen meer dan 35 jaar ervaring weten wij nieuwe met oude materialen te combineren en verwerken.

 • Aanbouw

  Aanbouw

  Een aanbouw levert direct veel extra ruimte op. Verruim uw keuken of huiskamer bijvoorbeeld. Tot 2,5 meter kunt u vergunningsvrij aanbouwen. Wij vertellen u er graag meer over.

 • Dakrenovatie

  Dakrenovatie

  Wilt u besparen op uw energiekosten en u heeft geen of een slecht geïsoleerd dak? Met renovatieplaten isoleert u direct over uw bestaande dakbeschot heen. Geen troep in huis!

 • Dakkapellen

  Dakkapellen

  Voor dakkapellen en overige dakwerkzaamheden bent u bij GHDS-Bouw aan het juiste adres! Met meer dan 50 dakkapellen ervaring komen wij u graag professioneel adviseren.

 • Overkappingen

  Overkappingen

  Wilt u ook heerlijk van uw tuin tijdens de winter kunnen genieten of uw auto droog en veilig hebben staan tijdens een herfststorm? Wij bouwen uw overkapping snel en stevig!

GHDS, Verbouwingsexperts

GHDS Bouw is een allround bouw- timmerbedrijf dat aan al uw verbouw- en renovatie wensen kan voldoen. Projecten kunnen variëren van het plaatsen van nieuwe kozijnen, algemene timmerwerken, het plaatsen van een dakkapel of een totale renovatie van uw woning of langgevelboerderij.

Aanbouw plaatsten in Schijndel?

Wij komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden van uw project te bespreken. Wij garanderen een scherpe prijs!

Laat ons langskomen

We will contact you within one business day.

© Copyright 2018 Webdesign door Profiel Ontwerp & Communicatie