WAAROM GHDS-BOUW?

GHDS-bouw uit Schijndel staat voor eerlijke en op en top-kwaliteitsbouw. Wij bouwen en verbouwen voor particulieren en bedrijven in de wijde omgeving van Schijndel!
Neem gerust contact met ons op voor meer (vrijblijvende) informatie!

Wij hebben projecten naar tevredenheid opgeleverd in onder andere Schijndel, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Wijbosch, Liempde, Nistelrode, Rosmalen, Den Bosch en Eindhoven.

Nieuwbouw zonder zorgen

Nieuwbouw zonder zorgen is een utopie. Tijdens dit lange traject loopt u al snel tegen ingewikkelde processen, bureaucratische muren en problemen met communicatie tussen de vele verschillende partijen aan. Daarom is het fijn om een goede en betrouwbare partner te hebben die u eerlijk advies geeft.

GHDS Bouw heeft door de jaren heen een groot netwerk van ZZP-ers in de regio opgebouwd, die dezelfde kwaliteit leveren als wij. Hierdoor kunnen wij uw nieuwe nieuwbouw woning van A tot Z regelen en de kosten lager houden. Van het uitzoeken en plaatsen van uw nieuwe keuken, de badkamers, of bijvoorbeeld de vloeren, wij bespreken graag met u de mogelijkheden en geven u graag advies.

Wilt u graag meer informatie of wilt u weten wat wij mogelijk allemaal voor u en uw nieuwbouwproject kunnen betekenen? Wij zijn gevestigd in Schijndel, maar komen graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden.

Ook adviseren uw u GRATIS. Een huis bouw je tenslotte niet zomaar. Met GHDS Bouw wel zonder zorgen!

Overige projecten

Laat ons ook eens kijken naar uw nieuwbouw woning. U zou nog een versteld kunnen staan.

We will contact you within one business day.

© Copyright 2018 Webdesign door Profiel Ontwerp & Communicatie