WAAROM GHDS-BOUW?

GHDS-bouw uit Schijndel staat voor kleinschalige kwaliteitsbouw voor bedrijven en particulieren. Gerben Hermes & Dennis Schippers (GHDS) hebben samen al zo’n 35 jaar ervaring in (ver)bouw en renovatie.
Neem gerust contact met ons op voor meer (vrijblijvende) informatie!

Wij hebben projecten naar tevredenheid opgeleverd in onder andere Schijndel, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Wijbosch, Liempde, Den Bosch en Eindhoven.

Een totale dakrenovatie met een eventuele uitbreiding van uw kap?

Is uw bestaand dak aan een opknapbeurt toe en wilt u gelijk wat meer ruimte creëren d.m.v. een verhoging of verruiming van uw zolder?

Het is dan net zo makkelijk en kostenbesparend om dit dan meteen mee te nemen dan wanneer u later nog voor bijvoorbeeld een dakkapel kiest. Met alle dubbele kosten bovendien.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat kost het renoveren van mijn dak?

  Dit is natuurlijk afhankelijk van wat voor woning u bezit en dus moeilijk ongezien te zeggen. Als u een tekening van uw huis doorstuurt kunnen wij al een redelijke richtprijs geven en indien u het wel ziet zitten, komen wij langs voor een bezichtiging en definitieve prijs.

 • Heb ik een vergunning nodig?

  Indien uw dak alleen gerenoveerd wordt en de afmetingen ongewijzigd blijven, voldoet vaak een melding al.

  Voor alle bouwregelingen kunt u terecht op de site van het ministerie van VROM.

 • Hoe lang duurt het renoveren van mijn dak?

  Als u kiest voor alleen het isoleren van uw dak en het vervangen van de dakpannen, is het voor een tussenwoning al in een week te doen.

Stappenplan bij vervangen van uw dak/constructie!

© Copyright 2018 Webdesign door Profiel Ontwerp & Communicatie