WAAROM GHDS-BOUW?

Al lange tijd aan het denken over een dakkapel of dakopbouw? GHDS bouw maakt het. Geen pre-fab bouwpakketten maar vakmanschap op maat, waarbij wij graag met u meedenken over het optimaal benutten van de mogelijkheden. en…met reeds vele dakkapellen ‘op onze naam’ durven wij ons met een gerust hart een dakkapellenspecialist te noemen!
Neem gerust contact met ons op voor meer (vrijblijvende) informatie!

Vergunning dakkappel

Er is niet altijd een vergunning nodig. Een dakkapel plaatsen aan de voorkant van uw woning altijd wel. Ons timmerbedrijf heeft uiteraard ervaring met het aanvragen van dakkapel vergunningen en adviseren u daar graag in.

Wij hebben dakkapellen naar tevredenheid opgeleverd in onder andere Schijndel, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Wijbosch, Liempde, Den Bosch en Eindhoven.

Vakkundig uw dakkapel laten plaatsen Schijndel

Als u een dakkapel wilt laten plaatsen, wilt u dat dat vakkundig gebeurt. U zit er tenslotte niet op te wachten dat er achteraf lekkages, tocht of scheuren ontstaan. Wij hebben jaren lang ervaring met zowel het plaatsen van houten als kunststof dakkapellen.

Een dakkapel zorgt direct voor veel meer ruimte als u een schuin dak heeft en kan ook voor veel meer licht in een ruimte zorgen. Daarnaast is het een waarde vermeerdering van uw woning. In veel gevallen is het mogelijk een dakkapel binnen 1 a 2 dagen te plaatsen! En wat betreft de kosten? Dat is lastig te zeggen, maar neem contact met ons op en wij rekenen het graag GRATIS voor u uit.

Wilt u graag meer informatie over een dakkapel of overige dak-werken? Ons aannemersbedrijf zit in Schijndel en wij komen graag bij u langs voor meer informatie. Ook adviseren wij  u GRATIS. Er zijn tenslotte een legio aan mogelijkheden.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat kost het plaatsen van een dakkapel?

  Dakkapellen kunnen in iedere maat en afwerkingsniveau geleverd worden. Een standaard prijs bestaat dus niet. Een gemiddelde richtprijs is € 3500,-.

  Wij komen KOSTELOOS bij u langs voor een offerte.

 • Heb ik een vergunning nodig?

  Sinds 1 januari 2003 is er een nieuwe regeling voor het bouwen van dakkapellen. Deze regeling kent 2 mogelijkheden, vergunningsvrij bouwen en licht vergunningsplichtig bouwen.

  Wij vertellen u graag hoe het precies werkt.

  Voor alle bouwregelingen kunt u terecht op de site van het ministerie van VROM.

 • Hoe lang duurt het plaatsen van een dakkapel?

  Dat is afhankelijk van de grootte en het afwerkingsniveau. Maar gemiddeld kan een dakkapel in één dag geplaatst worden.

Een aantal opgeleverde dakkapellen

© Copyright 2018 Webdesign door Profiel Ontwerp & Communicatie